Как да бъдете по – фотогенични ?

Как да бъдете по – фотогенични ?

 

12 малки трика, които ще ви накарат да изглеждате по – фотогенични на снимки

Празниците минаха и ето че настъпват онези тежки времена, в които всеки качва и споделя своя дял снимки от празничните веселия и пиршества. По това време от годината вероятността да видите себе си в странно неловки пози, с изкривено лице, което силно се различава от вашето собствено, значително нараства. Дори да харесвате начина, по който изглеждате на живо, някои от фотосите са до такава степен потресаващи, че смъртта чрез удавяне ви изглежда като по – приемлив вариант, в сравнение с варианта тези снимки да бъдат видени от други хора. Но няма страшно, добрата новина е, че да бъдеш фотогеничен е умение, което може да бъде овладяно и усъвършенствано. Представяме ви 10 трика, които ще ви помогнат да изглеждате доста по – добре на снимките:

по – фотогенични

1. Следващият път, когато застанете пред обектива вместо да казвате „зелеее” пробвайте да се сетите за нещо забавно, една лека закачка с фотографа, която ще предизвика усмивка би била още по – добре. Помнете – естествената усмивка винаги изглежда по – добре от „зелевата” такава.

2. Ако повече от половината ви снимки са със затворени или полузатворени очи очевидно вие сте склонни към премигване в неточния момент. Пробвайте следния трик – затворете очите си и точно преди щракването на апарата бавно ги отворете. Край на полузаспалите снимки.

670px-Make-Gray-Eyes-Stand-Out-Step-1Bullet2

3. За да избегнете двойната брадичка изпънете врата и изнесете лицето леко напред. Опитайте се да акцентирате върху челото, а брадичката да бъде леко прибрана – може да се чувствате неестествено и странно, но ще изглежда чудесно на снимките, обещаваме!

4. За да избегнете шантавата твърде широка усмивка, която вади на показ всичките ви 32 зъба + мъдреците, пробвайте следния трик – сложете езика зад зъбите, докато се усмихвате. По този начин ще си гарантирате чаровна и умерена усмивка.

5. Потъмнете леко веждите. Те са не само рамка на очите, но придават характер и емоция на лицето. Твърде бледите вежди ще ви накарат да изглеждате безизразни.

6. Погледнете към светлинен източник точно преди щракването на фотоапарата – по този начин зениците ще се свият, а това ще помогне да избегнете неприятният ефект „червени очи”.

7. За да изглеждате по – слаби пробвайте любимата поза на звездите, минавайки по червения килим – сложете ръката на бедрото, извъртете тялото си леко встрани и завъртете главата към фотоапарата – леко клиширано, но ефективно.

8. Пробвайте различни ъгли. Не заставайте директно „лице в лице (обектив)” срещу апарата, това е поза, която рядко изглежда добре. По – скоро пробвайте да позиционирате главата под различни ъгли, за да придадете повече дълбочина на изражението си.

670px-Embrace-Your-Natural-Beauty-Step-5

9. Застанете пред бяла стена. Светлият фон ще накара лицето ви да засияе и изпъкне, освен това ще помогне на автоматичните настройки на апарата да намерят правилният цветови баланс, така че в края на краищата да не се окажете с твърде жълтеникава или розовееща кожа.

10. Снимките заснети от ниво малко по – високо от нивото на главата ви, винаги изглеждат по – добре от снимките заснети отдолу. Така че ако сте по – високи от фотографа, по – добре седнете.

11. Избягвайте да стоите директно под светлинен източник, който може да хвърли странни сенки върху лицето ви. Вместо това се изправете директно срещу светлината, така че тя да озарява лицето ви.

12. Носете червило в свежи цветове с блясък. Тъмното матирано червила визуално смалява устните, докато светлите блестящи тонове имат обратния ефект – карат устните да изглеждат по – плътни.

 

Автор

Подобни статии

Здрава и красива

Още няколко трика за красотата ви

Ще ви разкрием още няколко трика за красотата ви. Как да забавим появата на бръчки? 1. Не превръщайте тялото си в акордеон, т.е. не си позволявайте рязко напълняване и рязко

Здрава и красива

Подходящ бански според типа на фигурата

Подходящ бански според типа на фигурата Всички жени сме различни, нашите фигури също. Няколкото килограма отгоре или по-широкия ханш не бива да са причина да се откажем от приятните плажни

Здрава и красива

6 лесни начина да намалите калориите

  Ето няколко лесни начина да намалите калориите, защото разковничето е в малките неща. Когато кажем „горене на калории” може би първото нещо, което изниква в съзнанието ви е строга

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!