Женските самозаблуди преди първа среща

Женските самозаблуди преди първа среща

 

Подготовката за първата среща е една нелека задача. В стремежа си да не я превърнем от първа в последна, ние жените се подлагаме на какви ли не екстремни процедури с едничката цел да извадим и покажем най – доброто от себе си. От кола маска на цялото тяло, през процедура с морски водорасли до изряден педикюр (В случай че той предложи да тичаме боси по асфалта разбира се, а вие какво си помислихте!) – и най – незабележимата част от тялото ни трябва да бъде перфектна. Ключов момент в цялата тази трескава подготовка са и психологическите игри, които играем със самите себе си. Представяме ви 5 от най – често срещаните самозаблуди, с които дамите се самозалъгват преди да се отправят към поредната първа среща с поредния принц:

„Готова съм да продължа напред”

Мдааа, наистина! Нищо, че само преди седмица сте се разделили с „любовта на живота ти”, а възглавницата все още е влажна от пролетите по него сълзи, ти наистина си готова! Дам! – Както казват в една небезизвестна реклама „Стига глупости!”. Отдели време за себе си, дай си почивка и зарежи поведението тип „следващият моля”, защото вероятността да се окажеш ридаеща, пред объркания поглед на новия принц в кафенето, в което с бившия сте идвали преди 17 дена, 15 часа и 26 минути (не че някой брои…) и ти „навява толкова много болезнени спомени”, е твърде голяма!

„Няма значение къде ще ме заведе”

Освен ако не си готова да си изкълчиш глезена, катерейки се по романтичната и усамотена козя пътечка, със своите 12 сантиметрови токчета, по – добре се опитай да разбереш къде планира да те заведе. Не забравяй, че той желае да те впечатли точно толкова, колкото и ти самата желаеш да бъдеш впечатлена. За да не се чувствате и двамата неловко и неудобно е по – добре да бъдеш подготвена.

„Не го харесвам особено, но ако му дам шанс с времето може да се влюбя в него”

Е, той не е Брад Пит, но пък ти си отегчена, а той е на разположение… Какво пък… С времето може да го харесаш или дори нещо повече – да се влюбиш в него? – Кого залъгваш (освен себе си разбира се)? Това е мъж, който звучи, като идеален за изпращане в категория  „само приятел” и ти много добре го знаеш, но те съветваме да се погрижиш и той да го разбере, защото никой не заслужава да си играят с чувствата му! Имай предвид, че ако един мъж не е успял да накара „ченето ти да висне” още в самото начало, то най – вероятно никога няма да успее.

„Ще пия само едно питие”

Прекрасен стремеж, скъпа, но уви в повечето случаи е обречен на неуспех. Питието лесно преминава в питиета, което прави махмурлука на следващата сутрин гарантиран. Но не само болка ще измъчва главата ти, множество въпросителни също няма да ти дават мира – „Кога успях да се напия толкова?”, „Дали сме правили секс?” и „Как по дяволите съм се прибрала?”.

first-date_965804  

„Няма нужда да си бръсна краката, защото няма да спя с него”

Стига, нека бъдем честни! Въпреки че не си признаваме, ние жените сме също толкова сексуални, колкото и мъжете. Срещата обикновено започва невинно и плахо, докато не осъзнаеш, че и двамата харесвате еднакви филми, че любимите ти забавления са и негови любими забавления, а на всичкото отгоре той си пада по ягодовия сладолед, който ти обожаваш. Очевидно е… Той е твоята сродна душа! В един момент сте в заведението и сладко си говорите, в следващият се събуждаш гола в леглото му. Представи си ситуацията, ако наистина не си беше избръснала краката! 

самозаблуди

Автор

Подобни статии

За нас

Виж суровата истина! Признаци за мъжката изневяра

  Мъжете са генетично предразположени да кръшкат? Виж дали това наистина е така в следващите редове. Много известни политици, актьори и спортисти са се оказвали в неудобно положение да обясняват

Любов и секс

Гаджето ви – вашият най-добър приятел

  Възможно ли е и трябва ли гаджето ви да бъде и вашият най-добър приятел? Възможно ли е? По-скоро да… Трябва ли? Тук може и да поспорим… Противоречиви са мненията

Любов и секс

Трите най – големи заблуди за аналния секс

  Аналният секс е тема, която в последните години стана доста актуална. Все повече жени се престрашават да опитат тази отричана до скоро възможност за доставяне на сексуално удоволствие. Въпреки

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.