Ето как да се превърнеш в идеалната булка

Ето как да се превърнеш в идеалната булка

 

Много булки изпадат в истерия в навечерието на Големия ден. Вместо да се стресираш, виж как да запазиш контрол над ситуацията и да си идеална булка.

1. Успокой се, по дяволите!

Поздравления! Ето че получи годежен пръстен и предложение за брак. Започваш нов етап от живота си. За да си сигурна, че тази история ще приключи с щастлив край, спазвай някои правила. Най-важното е да не губиш здравия си разум. Поеми дълбоко въздух! Спомни си какво те отведе до този момент – любовта. Тя е най-важната – не роклята, не прическата, не тържеството. Не забравяй да се забавляващ по време на подготовката и на самата сватба. Това е твоят ден, по дяволите!

Булка

2. Кажи „Благодаря!“ и „Моля!“

Не пропускай да благодариш на хората, които се опитват да ти помогнат да сбъднеш тази приказка. Всички очакват да си стресирана, разглезена и нервна. Така че вместо да се сърдиш на целия свят, че розите не са точно такова бяло, каквото искаш, благодари на доставчиците. Избягвай думи като „Искам!“. По-добре кажи „Бих искала лилаво вместо зелено, моля.“ Ще се изненадаш колко добронамерени ще бъдат всички с теб.

3. Помоли за помощ

Не очаквай, че всички ще приемат сватбата ти като най-важното събитие в живота си. Помоли за съдействие и помощ и не забравяй да благодариш за това. По този начин показваш, че цениш приятелите и семейството си. Хората са по-склонни да помагат, когато ги помолят учтиво.

wedding

4. Създай добра организация

Направи план за действие. Напиши всичко, което трябва да свършиш в един тефтер и отбелязвай всяка изпълнена задача. Това ще те направи по-уверена, че държиш нещата под контрол. Определи бюджета на сватбата и следи разходите, за да няма неприятни изненади накрая.

5. Очаквай неочакваното

Това не е просто законът на Мърси, а законът на вселената. Всичко, което може да се обърка, ще се обърка! Нищо не можеш да направиш по въпроса, освен да се въоръжиш с търпение и спокойствие. Просто приеми фактите. Ще се пощадиш от големи дози стрес, ако си готова на всякакви изненади. Нали все още имаш годеник, който те обожава? Какво е по-важно от това?

6. Бъди милостива

Бъди толерантна с по-възрастните членове на семейството. Знаем, че е досадно, когато майките и бабите обсебват сватбата, но няма как. Бъди твърда, но мила: „Благодаря ти, бабо, за мнението ти! Аз със сигурност ще го взема под внимание, но нека аз да реша.“ Тонът, с който съобщаваш становището си, е от изключително голямо значение. Не можеш да угодиш на всички и не се опитвай да го правиш. Просто се усмихни и благодари за предложенията.

Wedding-Party-Attire-Evin-Krehbiel2-Bridesmaids

7. Приеми предложенията за помощ

Това е обратната страна на молбата за помощ. Не отказвай предложенията за помощ от страна близките и приятелите си. Така ще имаш повече време да избереш идеалната сватбена рокля.

булка

8. Стоп на лошите навици преди сватбата

Знаем, че ти идва да крещиш, но сега се нуждаеш от контрол. Не злоупотребявай с храната, алкохола и тютюнопушенето преди Големия ден. Няма да е хубаво да напълнееш от стрес, нали така?!

Автор

Подобни статии

За нас

Нещата, които мъжете не забелязват в теб

  Кои са нещата, които мъжете не забелязват, а ние полагаме усилия. Ноктите  Повечето мъже не възприемаме ноктите по начина, по който големите правителства се отнасят към малките и отдалечени

За нас

Срок на годност в голямата любов

  „Срок на годност” в любовта… Има ли срок на годност голямата любов? Известния писател Ф. Бегбеде дори е написал книга с името "Любовта трае три години". Но така ли е наистина.

Любов и секс

На лов за мъже според тяхната зодия – Близнаци

  Всички ние се различаваме по начин на мислене, характер, гледна точка на нещата от живота, но също така по зодиакалните ни знаци. С помощта на науката астрология, ние можем

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.