6 сигурни начина да го загубиш

6 сигурни начина да го загубиш

 

6 сигурни начина да го загубиш

Виж къде грешиш на любовния фронт и как прецакваш всяко ново запознанство.

Въпреки мъдрите съвети, с които ни облъчват отвсякъде за това как да запазим връзката си дълго време, не сме помъдрели ни най-малко. Процентът на разводите расте, а браковете прогресивно намаляват. Всеки би искал да можеше да види края на връзката си, още преди да я е започнал, но уви – това е невъзможно. За сметка на това, можеш да разбереш къде грешиш на любовния фронт. 

  1. Приемаш партньора си за даденост

Няма по-сигурен начин да подпомогнеш края на връзката си от това да приемеш другарчето си за даденост. Смятайки, че той ще е до теб независимо от всичко и ти не се налага да правиш каквито и да било усилия, за да го задържиш, ти обричаш връзката си на провал. Признай си какви усилия полагаш нещата да потръгнат и правиш ли изобщо нещо за мъжа до себе си. Казвай по-често “Благодаря!” и “Моля!”, “Липсваш ми!” и “Обичам те!”, ако искаш той да се чувства нужен.

  1. Липсата на комуникация

Помниш ли началото на връзката ви? Просто не можеше да спреш да говориш, да му разказваш, да му задаваш въпроси. Може би е имало вечери, през които сте си говорили с часове? Какво се промени, че спря да разговаряш с него? Когато двама души престанат да разговарят, те обричат връзката си на провал. И не става въпрос за действителното, физическо говорене по навик, а за реалните, честни разговори, когато думите идват от сърцето. Мълчанието тласка връзката към раздяла. Ако искаш това да не се случи, не позволявай нищо да наруши добрата комуникация между вас.

да го загубиш

  1. Спря да изразяваш чувствата си

С времето спря да изразяваш чувствата си – да казваш “Обичам те!”, да споделяш защо си наранена и обидена. Спря да показваш гнева и изобщо емоциите си. Тези емоции обаче правят връзката интересна и жива. Страстните чувства са най-силни в началото и избледняват с времето, грижите и появата на децата. Но това не означава, че трябва да спреш да чувстваш, да изразяваш емоциите си.

  1. Не го изслушваш

Никой не обича да говори и да не бъде чут. Няма по-добър начин да убиеш ентусиазма му от това да престанеш да го слушаш. Това показва липса на уважение, безразличие, незаинтересованост. Ако не изслушаш партньора си, когато има да каже нещо, тогава защо сте заедно? И тук става дума за активното слушане, което показва твоята ангажираност в разговора.

  1. От забавна и вълнуваща връзката ви стана скучна и сериозна

Ние се събираме по различни причини – споделени перспективи и гледни точки, физическо привличане, духовност, професионален живот и т.н. Но ние се събираме най-вече, за да се обичаме и да се наслаждаме на компанията си. Когато спре да ни е интересно и забавно един с друг, връзката ни попада в застой.

  1. Опитваш се да го контролираш

Вероятно имаш болезнен опит с предишни връзки и се страхуваш това да не се случи отново. Изневерили са ти и се опитваш да го имунизираш, като го държиш изкъсо. Никой не обича да му казват какво да прави, къде да ходи и с кого – най-вече един мъж. Опитвайки се да му вземеш свободата и да го подчиниш, ти го губиш. Не си го причинявай! Дай му свобода и гласувай доверието си, а той може би ще го оцени.

signs-of-an-unhealthy-relationship

Автор

Подобни статии

За мен

M-box 3

  Дами, това е фотоподборката ни с красиви мъже за април месец. Този път, тя е със шоколадов загар… Можете да видите предходните M-box тук и тук ! 

Любов и секс

Ето как да се превърнеш в идеалната булка

  Много булки изпадат в истерия в навечерието на Големия ден. Вместо да се стресираш, виж как да запазиш контрол над ситуацията и да си идеална булка. 1. Успокой се,

Любов и секс

Често допускани грешки след раздяла

Има неща, които не бива да правим след като скъсаме с гаджето! Тя е толкова естествена, колкото и болезнена. Невинаги любовта между двама души завършва с щастлив край. Когато раздялата не

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.