Как да изберем наргиле за подарък

Как да изберем наргиле за подарък

Наргилето може да бъде един чудесен, идеен и личен подарък за всякакъв повод. Дори и без повод. Днес на пазара има всякакви видове наргилета, така че бързо и лесно можеш да откриеш подходящото. За улеснение сме подготвили няколко кратки съвета какво точно би допаднало на различните типове характери.

Подарък за човек тип бохем

Бохемите са изключително интересен, но и доста проблемен тип хора. Най-характерното за тях е, че разбирането им за добър подарък не се свързва с финансовата му страна, а по-скоро с личното отношение. Затова за тях са подходящи луксозни и уникални наргилета, които да ги накарат да се почувстват специални. Няма да сбъркаш, ако спреш избора си на светещо наргиле, което има функцията да сменя цветовете си според личните желания и нужди на ползващия го. То може да се превърне в един чудесен символ на бохемския живот на твоя празнуващ приятел, с който той да обира погледите на околните.

Подарък за романтичен човек

В продължение на векове майсторите на наргилета влагат наистина много усилия, за да подобрят изработката им, да обогатят тяхното устройство и да ги правят все по-практични. Затова днес можеш да изненадаш приятно с наргиле дори и най-безнадеждния романтик. Съществуват различни видове наргилета, подходящи за щастливи двойки, които освен всичко друго в живота, споделят и страстта от пушенето на наргиле. Май току-що дадохме чудесна идея и за подарък на любимия (или любимата) ти при следващия повод!

Подарък за екстровертен тип човек

За по-комуникативните и общителни натури чудесен подарък биха били наргилетата с два или повече маркуча. Няма да сбъркаш, ако изненадаш с нещо подобно човек, който спада към типа, който често определят като „душата на компанията“ – тоест обича да бъде сред хора, чувства се добре с много приятели около себе си, любими са му големите компании, лесно общува с непознати и бързо завързва нови приятелства. Наргиле с два маркуча би било чудесен повод за още повече големи събирания и купони!

Подарък за специална жена

Едва ли някой ще се учуди, че вече има наргилета и с типично женски дизайни. Нежните форми, красивите цветове, дребните впечатляващи детайли и изящният външен вид ще накарат приятелките на любимата ти жена наистина да й завиждат на следващото парти. А когато накараш жена да се почувства специална, тя е способна да ти го върне тройно. Така че един оригинален подарък би могъл да има много и различни положителни страни!

Подарък за авантюрист

За натурите, любители на наргилетата, които постоянно са в движение и обожават да пътуват, чудесен подарък би била една електронна горелка за въглени. Нейното страхотно предимство е, че е малка и лесно преносима, така че може да се носи навсякъде – на плажа, на походи в планината, на купони, на пикници, на всякакви екскурзии, а дори и в чужбина. Тя би могла да се превърне в чудесен помощник за бързо палене на любимото наргиле.

Универсален подарък

Ако все пак не можете да определите точният стил на човека, когото искате да изненадате, препоръчваме да се спрете на някое по-обикновено наргиле, но с някакъв по-симпатичен и приятен дизайн, който би отговорил на стила и характера на празнуващия.

Автор

Подобни статии

Тайните, които крие една дамска чанта

  Какво има в една дамска чанта? Кои са задължителните „съставки“ на дамската чанта? За повечето мъже, отговорът на въпроса е – „всичко“. Да, и на нас би ни се

Да си направим великденска кошничка за яйца – от тесто!

Великден наближава и всяка домакиня започва да се чуди как да украси трапезата за празника. Предлагаме ви една много лесна и ефектна великденска кошничка, с която ще смаете всички гости.

Някои популярни видове цветя и тяхната символика

Всеки, който се съмнява в силата и мощта на цветята, очевидно никога не е подарявал букет на жена. Безценния израз на радост на лицето и може да засенчи понякога и

0 коментара

Все още няма коментари!

Напиши първия коментар за тази статия!

Дай мнението си

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.